fbpx

NY START / FORKÆL DIG SELV

Skolelstart eller nyt job kræver nye ting! Jeg elsker at forkæle mig selv med nye ting, så bliver det også meget sjovere at skulle af sted! Derfor har jeg fundet et par lækre ting, som jeg selv er helt vild med!

Mine favoritter fra collagen:

Jeg er så kræsen, når det kommer til bronzere, men jeg kan 100% anbefale den på billedet, som er fra theBalm. Hvis du har været på ferie og fået en tan, vil den helt klart komplimentere dit ansigt og du vil se fantastisk ud, den første dag efter ferien. Selv hvis du ikke har været på ferie eller du stadigvæk er bleg pga. den forfærdelige sommer, er denne bronzer et hit, jeg bruger den nemlig hver dag, og den giver virkelig liv til ansigtet, så du ser knap så zombie-agtigt ud efter ferien.

Læbestift er et must og når du skal afsted er det et no-go at skulle påføre den hele tiden, eller at skulle bekymre sig om, hvordan den fader, derfor anbefaler jeg liquid lipsticks! De holder HELE dagen, også selvom du spiser/drikker og du skal ikke længere kigge dig i spejlet hele tiden. Dog er det vigtigt at finde den rigtige. Endnu engang anbefaler jeg et theBalm produkt – deres liquid lipsticks er SÅ fantastiske og der er en masse lækre farver at vælge i mellem 🙂

Jeg har valgt ting fra 3 forskellige hjemmesider, som helt klart er mine yndlings, jeg shopper ALTID fra dem. Selvom det er svært at vælge, er jeg nødt til at sige, at jeg som makeup addict får handlet allermest ved lookfantastic, der kan jeg nemlig få fat i alle de fede makeup mærker 🙂 

Hver gang jeg shopper på lookfantastic kan jeg via Rabble altid få rabat, hvilket er en kæmpe fordel!

Hos ASOS.com kan du også finde fede rabatkoder, og spare en masse penge.

NA-KD.com er hurtigt blevet en favorit, som får en masse omtale lige pt. Endnu engang har Rabble en masse rabatkoder, så du kan shoppe løs og finde de fedeste ting 🙂

Untitled

✖ Stella Morgan Long Sleeve Coat ✖ Skinnydip Cheers Bitches  Case ✖ theBalm Bahama Mama Bronzer ✖  Pull&Bear Reversible Shopper ✖ Daisy Street Metallic Backpack ✖ theBalm Meet Matt(e) Liqud Lipstick ✖ 


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *