fbpx

NYE BØRSTER FRA SMASHBOX!

reklame

Smashbox udkom med 30 nye syntetisk børster og jeg har været så heldig at få fat i et par stykker. Deres børster er i den dyre ende og jeg vil derfor dele mine favoritter med jer!

Smashbox’ børster er meget høj kvalitet og nogle af de bedste jeg har prøvet. Jeg har efterhånden langt over 100+ børster fra forskellige brands og jeg må være ærlig og sige, at Smashbox er nogle af dem, der gør det bedst. De er dyre, men jeg mener, at børster er noget af det man skal investere i og som er værd at bruge en sjat penge på.Full Coverage Foundation Brush: Den er som sagt til foundation og formen på den gør, at man kan komme til alle de svære steder. Den giver fuld dækning og er nok den bedste foundation børste jeg nogensinde har prøvet. Det er ingen hemmelighed, at jeg for det meste bruger min beauty blender, men engang imellem skifter jeg til en børste og efter jeg har prøvet den her fra Smashbox, har jeg næsten ikke brugt andet. Det er ret stort i mit tilfælde, så jeg vil uden tvivl anbefale den!

Køb den HERBuildable Cheek Brush: Den har en lidt sjovt form, som gjorde, at jeg tænkte .. ‘nope!’ – men det måtte jeg tage i mig igen. Jeg elsker at bruge den til blush og den påfører det utrolig smukt og naturligt. Den gør, at du ikke får for meget produkt på børsten og kommer til at ligne en klovn. Og så er jeg faktisk ret vild med formen på den, efter at have givet den en chance. Den kan også sagtens bruges til bronzer og giver samme effekt. Den er helt fantastisk.

(Kunne ikke finde den online) Angled Powder Brush: Børsten kan bruges til mange forskellige ting. Baking, til at fjerne pudderen efter baking, contour, eller til at sætte pudderen under din øjne efter concealer. Det kom bag på mig, hvor glad jeg er blevet for den. Den passer PERFEKT lige under øjnene, og kan komme ind alle de svære steder, især siderne af min næse, hvor jeg sætter min foundation med pudder. Jeg kan slet ikke undvære den!

Køb den HER.Precise Highlighting Brush: Den er selvfølgelig til highlighting og oh my god … Det er den virkelig skabt til. Den har den perfekte form og du kan ikke komme galt af sted. Den kan bruges til både pudder og creme produkter. Jeg overvejer stærkt at købe en til, så meget elsker jeg den. Den påfører produktet på en utrolig smuk måde og er min nye go-to.

Køb den HERShadow Blending Brush:  Den perfekt blending børste. Den minder lidt om Sigma’s E40, hvilket er min favorit. Den fra Smashbox er lidt mindre og knap så fluffy, men har stadig en god størrelse og blender øjenskygge som en drøm.

Køb den HER.Det var mine favoritter og jeg er fuldstændig forelsket. Efter min mening, er de her børster must-haves, også selvom du allerede har en masse i forvejen. Der er selvfølgelig mange flere og jeg er fristet til at tjekke resten ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *