fbpx

PERFECT EYE KOLLEKTION FRA DEPEND / REVIEW

Hej my loves! Jeg modtog for et stykke tid siden en kæmpe pose fyldt med lækkerier fra Depend. Jeg er lidt lang tid om at skrive indlægget, for der var ligesom 18 produkter jeg skulle teste og i mellem tiden har jeg været inde i en uheldig periode i mit liv + haft rigtig travlt. So sorry!

Perfect Eye kollektionen er fyldt med fantastiske produkter, der er både øjenvipper, og alt til øjenbryn – jeg kunne blive ved. Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. I kan finde alle produkterne her: http://www.dependcosmetic.dk/product-category/perfect-eye/

@depend_cosmetic is spoiling me! Testing these new products and so far I'm really loving them! #AD #sponsoreret #depend #dependcosmetic

Det første jeg lå mærke til var de flotte øjenvipper! Der er både individuelle og hele sæt. Jeg synes de er så flotte og kan helt klart anbefale dem. Der er også en hel masse eyebrow pencils, eyebrow pomade, eyebrow color osv. De kommer i et smukt design og er virkelig pigmenterede og nemme at arbejde med. Hvis du er nybegynder eller har svært ved øjenbryn, så tror jeg du vil have stor glæde af dem. Jeg har i hvert fald ikke brugt andet siden jeg fik dem, så de kan også helt klart anbefales!

DSC05545

Depend Eyebrow Pencil har en triangular form (ligesom den nyeste version fra Anastasia Beverly Hills) og det gør det rigtig nemt at optegne øjenbryn. Desuden er de vandfaste, hvilket jeg synes er mega cool.

DSC05548

De har også en version der hedder “Slim & Thin”, som er en 1,5 mm pen, som er perfekt til præcisionsarbejde og har en praktisk børste i den ene ende, som hjælper med at give en jævn farvning. Den tynde spids gør pennen ideel til at tegne øjenbrynshår eller lave rigtig skarpe konturer på brynet.

DSC05561

DSC05585

Eyebrow Beauty Kit er jeg også rigtig glad for, da den indeholder alt, hvad du behøver til at skabe de perfekte bryn. Brynskygge i to nuancer, en til farve og en til korrigering, to forskellige highlightere til løft og glød samt voks til finish og fiksering. I sættet indgår der også pensler og applikator. Du kan vælge mellem fire forskellige skabeloner til at finde din perfekte form på brynene.

DSC05600

En af mine yndlings produkter er deres “Eyebrow Duo Styler – Wax & Concealer Pencil”. Den kan du bruge til at forme brynene. Dette 2-i-1-produkt indeholder både en vokspen og en concealer. Med vokspennen fikserer du øjenbrynene, så hvert hårstrå holdes på plads, og concealeren er med til at definere brynene og skabe en highlight-effekt.

DSC05569

DSC05575

Jeg er så imponeret og virkelig glad for produkterne, så thumbs up herfra!

 


Sponsoreret // 100% min egen mening ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *