fbpx

REVLON MAKEUP NYHEDER – ANMELDELSE OG SWATCHES!

Hej my loves <3 Revlon er på banen igen og er udkommet med nyt makeup, som jeg har testet. Jeg modtager meget makeup, og forsøger at få testet og skrevet om det hele, men det er ikke altid det er muligt. Da jeg prøvede de nye ting fra Revlon vidste jeg bare, at jeg var nødt til at få et indlæg op. No matter what. Produkterne er SÅ gode, at jeg følte jeg var nødt til at fortælle alle om dem. Selv min mor, som også blev helt forelsket i dem – og hun er ellers ikke den store makeup bruger.Der er 15 nye Revlon Ultra HD Gel Lipcolors til læberne. Det er en fugtgivende pigmentrig læbefarve, der giver dig alt det, du ønsker fra en læbestift. Bare med endnu mere silkebløde og glansfulde resultater.

Detaljer:

  • Pigmentrig farve i en klar gelé-base sikre intens farvetilførsel i en cremet formel
  • Hyaluronsyre tilfører læberne et ultimativt fugt-boost.
  • Hurtig, jævn og nem påføring
  • 100% voksfri

Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal beskrive dem. Jeg har ALDRIG oplevet noget så cremet, pigmenteret og lækkert på samme tid. Designet er virkelig smukt og de er behagelige at have på læberne. Jeg elsker, at de er fugtgivende og så koster de kun 99 kr! Jeg har 3 af farverne, men jeg jeg skal ud og købe dem alle – så obsessed er jeg, just saying.

Revlon udkom også med deres Insta-Blush i 3 farver. Det er en halvtransparent blush-stick, der nemt kan blendes og som er designet til en fejl-fri påføring – når som helst, hvor som helst.

Insta-Blush byder på en luksuriøs creme-formel, der transformeres til en pudder med unikke mica-dækkede pigmenter, som reflekterer lyset og efterlader kinderne med en smuk, naturlig farve. Jeg har en i farven “Rose Gold Kiss”. Virkelig smuk. Den er meget lys, så jeg tror desværre den er nemmest at se på lyse hudfarver – heldigvis er der 2 andre at vælge i mellem. Jeg elsker alt der er rose gold, så den her er perfekt til mig. Swatches:

Ultra HD Gel Lipcolor fra venstre til højre: HD Arabica, HD Sunset, HD Pink Cloud.Insta-Blush i farven “Rose Gold Kiss”:


Sponsoreret // 100% min egen mening

One Comment

  • Lenard

    Howdy! I could have sworn I’ve been to ths ite before but after browsing through some off the post I realized it’s new to me.

    Anyhow, I’m definitely glad I found itt and I’ll bee bookmarking and checking back often!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *