fbpx

REVLON ULTRA HD MATTE METALLIC LIQUID LIPSTICKS

reklame

Hej my loves! Jeg er sent ude denne gang, da jeg modtog en skøn pakke fra Revlon midt i min flytning og derfor kunne jeg ikke få et indlæg op med det samme, men bedre sent end aldrig, ikke? Jeg synes produkterne er så fantastiske, at de har fortjent et indlæg alligevel.

Jeg har før anmeldt Revlon’s Ultra HD Liquid Lipsticks, denne gang er de ude med en ny high-definition mat metallic finish, fra den succesfulde produktlancering i 2016. Det var en kæmpe trend i 2017, alle udkom med metallic læbestifter i alle former. Jeg har aldrig været den største fan, jeg bryder mig ikke om looket på mig selv, men hver sin smag.

Revlon introducerer otte silkebløde matte metallic farver, som efterlader læberne med en let og fugtet følelse. Med lanceringen af sæsonens hotteste trend til læberne med unik metallic finish, der kan bygges op eller tones ud, kan du transformere ethvert look!Som jeg sagde tidligere, er jeg ikke fan at metallic læbestifter eller liquid lipsticks. Det jeg kan godt lide ved lige præcis dem her, er at de ikke er overgjort. De er ikke alt for metallic og som beskrevet, kan de bygges op eller tones ned. DET elsker jeg! Og derfor er de stadig brugbare for os, som ikke er fan af det look. Det fortjener de et skulderklap for. Så godt gået!

Hvis ikke I har prøvet deres liquid lipsticks før, så kan jeg sige, at de ikke ubehagelige at have på eller alt for tørre og så dufter de af vanilje og mango. Uanset hvilket mærke, så vil der altid være en eller anden form for tørhed, men det er overhovedet ikke slemt og derfor er jeg så glad for Revlon’s.

Jeg har modtaget tre af de otte farver: HD Gleam (rosaguld), HD Glam (lilla/sølv) og HD Shine (bronze/blomme).  De kan alle købes HER og koster 119,-

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *