fbpx

SOMMER FAVORITTER

Det er endelig blevet sommer og derfor har jeg udvalgt nogle lækre sommer favoritter, som er must haves!

summer

Den smarte taske er fra Nelly, lige nu kan du via Rabble finde en masse fede rabatter, blandt andet fri fragt!  Den er perfekt til en tur på stranden eller en shoppingtur. Den koster 349,- og kan købes HER.

Solbriller er et must om sommeren, jeg har fundet et fedt par på Miinto, her kan du også via Rabble finde rabatteer.  De koster 199,- og kan købes HER.

Bourjois Healthy Mix Serum Foundation ejer jeg allerede og jeg elsker at bruge den om sommeren, fordi det er en meget tynd foundation, som er let at have på. Din hud kommer til at se sund og frisk ud og så giver den en lækker glow. Den er fra ASOS, på rabble kan du finde rabatter.  Den koster 119,- og kan købes HER.

Jeg fandt det lækreste set på Nelly, som endda er sat 30% ned. Jeg synes personligt det er det perfekte sommer outfit. Det koster kun 125,- og kan købes HER.

Hawaiian Tropic Shimmer Effect Lotion SPF25 er også fra Nelly. Det er en beskyttende lotion med glimtende effekt på huden, hvilket jeg ELSKER på denne årstid. Den koster 129.- og kan købes HER.

Sidst, men ikke mindst: Fresh Lips fra Ole Henriksen. Det er vigtigt at pleje sine læber, og denne lækre læbebalsam indeholder salicylsyre, kakao-smør og blomster voks og er både fornyende og blødgørende. Den fedter heller ikke, hvilket er et kæmpe plus. Den koster 145,- og kan købes HER.

Det var det! Håber I fandt nogle lækre ting, jeg er i hvert fald vild med disse produkter xo

 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *