fbpx

STØT BRYSTERNE – 6 pinke produkter!

Hej my loves! Dette bliver et lyserødt indlæg for at sætte fokus på brystkræft og vise omtanke til alle dem, der er ramt. Jeg har lavet en collage med ene lyserøde produkter, som jeg selv er helt vild med! Via Rabble kan du finde rabatkoder til Lookfantastic, hvor alle tingene er fra!

pink

  1. PAUL MITCHELL UNITED IN PINK 2016 BLOW OUT CANCER KIT: Jeg tænkte, at den var opalgt! Du får 4 produkter i en smart rejsetaske.
  2.  REAL TECHNIQUES MIRACLE SCULPTING SPONGE: En af de nyeste fra Real Techniques, ideel til contour og highlight. Kan bruges med puddere, cream og flydende produkter! Meget anderledes, men også super smart.
  3. SIGMA 3DHD™ PRECISION BRUSH: Denne børste er perfekt til de små områder i ansigtet. Sigma har de lækreste børster, som er alle pengene værd. Med en vinklet spids kan den nå ind, hvor som helst, det bliver ikke meget nemmere. Og så er jeg vild med det lyserøde design!
  4. GHD PLATINUM ELECTRIC STYLER: Dette er en støt brysterne 2016 udgave af den nye innovative ghd Platinum Professional Styler. Den har en “safer-for-hair” heat-teknologi, hvilket resulterer i op til 50% færre knækkede hår og 20% mere shine ved styling. Styleren er designet med ghd’s patenterede tri-zone varmeteknologi, der sørger for en jævn og ensartet varmefordeling under hele stylingen. Temperaturen holder en konstant varme på 185°C. Den skånsomme styler er velegnet til daglig brug. Platinum styleren kan anvendes til alle hårtyper og hårlængder, hvad end du ønsker et ultra-glat hår eller store flotte krøller!
  5. FOREO LUNA™ 2 FOR NORMAL SKIN: Dette er en MUST HAVE! LUNA™ 2 er et innovativt produkt i et nyt og optimeret design, som renser i dybden og er skånsom mod huden. LUNA™ 2’s rensebørste bruger T-Sonic™ teknologi, som blidt exfolierer døde hudceller, renser porerne for rester af makeup og fjerner 99,5% af snavs og olie fra huden. Anti-age-funktionen reducerer fine linjer og rynker ved hjælp af pulseringer på lavfrekvens, som opstrammer huden og efterladen den tydeligt løftet. Den ultra-hygiejniske silikonebørste er 35 gange mere hygiejnisk end børster med nylonhår. Rensebørsten er 100% vandtæt og én opladning svarer til 450 rensninger. LUNA™ 2 fås i fire forskellige modeller med rensebørster, som er tilpasset specifikke hudtyper.

  6. DANIEL SANDLER WATERCOLOUR CREME-ROUGE BLUSHER HOT PINK: Super lækker blush. Den virker måske skræmmende i farven, men så længe du kun lige dypper børsten (eller din finger), så får du den smukkeste farve på kinderne. Love!

Hvis du vil støtte en god sag kan du gøre det her: https://www.cancer.dk/stoetbrysterne


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Rabble 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *